“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.”
Oprah Winfrey
ELÉRHETŐSÉGEK
Telefonszám: +36-30-402-0390
E-mail: karl.erika@kinesiology.hu
A kezelés helyszíne: 2335 Taksony, Sas u. 8. (4. lakás)
(A Partneroldalakon szereplő budapesti címen határozatlan ideig nem rendelek.)

Név: Karl Erika, lélekgondozó, kineziológus, AFT terapeuta, spirituális tanácsadó
Székhely: 2335 Taksony, Sas u. 8. (4. lakás)
Adószám: 77079897-1-33

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG TELEFONON!
ÁRAK
Kineziológia stresszoldás:
Az első kezelés időtartama:
a "Klasszikus" és a "Plusz" kezelések esetén 2 óra (a további alkalmak időtartamát lásd alább), az "Extra Idő" kezelés esetén 2,5 óra.
Első kezelésként kérhető a "Lélekgondozás" is, amely 50 perces, azt követően pedig bármikor (akár másnap is, amennyiben van szabad időpont) kérhető a 2. kezelés Klasszikus, Plusz vagy Extra kezelés formájában.
Az első kezelések árai megegyeznek a további kezelések áraival (kizárólag azonos típusok esetén).

"KLASSZIKUS" kezelés: időtartama: 1,5 óra. ÁRA: 2022. február 1-jétől visszavonásig: 15.000,- Ft/alkalom. (2021. január 31-ig 14.000,- Ft.) A probléma meghatározását, megbeszélését (kb. 15 perc) követően stresszoldó kezelés az összes általam ismert módszerrel, rendszerrel (kb. 1 és negyed óra). Ez a kezelés - ahogyan azt a neve is mutatja - a szakma előírásainak megfelelő teljes körű (a természetgyógyászat-kineziológiai vizsgán elvártaknak megfelelő) kezelést jelenti.

Az alábbiak:
a "PLUSZ" és az "EXTRA IDŐ" kezelések az egyén több kommunikációra, valamint iránymutatásra való igényét elégítik ki. Az iránymutatás nem tanácsadást (tehát konkrét megoldási javaslatot) jelent, inkább a "feltárás" szó, ami leginkább ki tudja fejezni azt a minőséget, amely megjelenik ezen alkalmakkor.

"PLUSZ" kezelés: időtartama: 2 óra. ÁRA: 18.000,- Ft/alkalom.
Tartalma: állapotfelmérés, a probléma/problémák - igény szerint közös - konkrét meghatározása, amelyekre én reflektálok, majd kb. 1 és negyed órában teljes körű stresszoldó kezelés az összes általam ismert technikával, módszerrel, rendszerrel.
Azoknak ajánlott a PLUSZ, akik úgy érzik, hogy
- nem tudják pontosan megfogalmazni a problémájukat,
- túl sok a problémájuk,
- szeretnének jobb rálátást a saját életükre,
- a történések, információk teljes körű kommunikációja majdnem ugyanolyan fontos számukra, mint maga a stresszoldás,
- vagy csak egyszerűen szeretnek beszélgetni :-), emellett viszont fontosnak tartják a sejtmemória szinten történő munkát (a stresszoldó kezelést) a probléma megoldása érdekében.


"EXTRA IDŐ " kezelés: időtartama: 2,5 óra. Ára: 20.000,- Ft.
Tartalma: A "PLUSZ" kezelés alatt leírtak, kiegészítve még 30 perc beszélgetéssel (amely tartalmaz 1 és negyed óra "beszélgetést", majd 1 és negyed óra teljes körű stresszoldó kezelést a fentiek szerint.)

"LÉLEKGONDOZÁS" kezelés: időtartama: 50 perc. ÁRA: 12.000,- Ft.
Fontos: ez az alkalom nem tartalmaz /illetve csak részben tartalmaz, ezt a részt az eszenciák adják meg/ sejtmemória szinten történő munkát (kivétel a Bach-, Maui- és Kert-eszenciák alkalmazása, mert azok sejtmemória szinten működnek és igény szerint - ez az árban benne van - e kezelés keretében is alkalmazhatóak).
Tartalma: Állapotfelmérés, a problémák meghatározása, a szükségletek feltárása, prioritások felállítása, lelki és mentális erőforrások feltérképezése, célok felállítása kérdések és spirituális eszközök igénybevételével. Igény esetén használok kiegészítő eszközöket (12 féle kártyával, Bach-virágeszenciákkal, MAUI drágakő- és virágeszenciákkal, Kert eszenciákkal, megbocsátási formulákkal és az Innerwise rendszerével dolgozom). A kiegészítő eszközöket izomteszteléssel (tudatalatti szinten) vagy szimpátia alapján (tudatos szinten) választhatja meg, időkorláttól függően (tehát amennyi eszköz belefér az időkeretbe).
AFT kezelés: 14.000,- Ft/alkalom
Az időpont lemondása
A kezelés időpontja előtti napon lemondott kezelés díjának 50%-át, a kezelés napján lemondott kezelés díjának pedig a 100%-át kell kifizetni, tekintettel arra, hogy az Ön időpontját egyik esetben sem tudom másnak kiadni. Köszönöm szíves megértését!
Partnerek:

Bejelentkezés

Telefon: +36304020390